Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийській філармонії відбувся вечір пам’яті Дмитра Циганкова. Відео

screenshot 21 5 - У Коломийській філармонії відбувся вечір пам’яті Дмитра Циганкова. Відео - rai.ua Новини

В Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка відбувся вечір пам’яті відомого композитора із міста над Прутом Дмитра Циганкова. Цьогоріч відзначають соту річницю від дня народження. Він автор низки пісень, з яких левова частка про Коломию.

«Понад Прутом моя Коломия» та «Завітайте до нас в Коломию». Саме ці пісні стали візитівкою композитора Дмитра Циганкова. Хоча він народився на Луганщині, однак все своє життя любив саме Коломию. Творив тут свої пісні понад 20 років, розповіла його донька Оксана.

З-під творчого пера митця вийшла понад сотню пісень. Він неодноразово перемагав на різноманітних конкурсах та фестивалях. Отримав звання заслуженого діяча мистецтв.

На концерті було дуже багато молодих виконавців. Вони кажуть, що творчість Дмитра Циганкова їх надихає. Творчий вечір митця – це шана пам’яті про нього. Тому участь в заході взяла дуже велика кількість колективів. Тут виконували тільки твори маестро.

Того дня вихованці дитячої художньої школи у філармонії презентували свої творчі роботи на пісні Дмитра Циганкова. А працівники музею історії міста підготували виставку про життя маестро.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua