Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийській філармонії відбувся фестиваль «Студентська осінь писанкова». Відео

screenshot 46 - У Коломийській філармонії відбувся фестиваль «Студентська осінь писанкова». Відео - rai.ua Новини

У Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка відбувся гала-концерт фестивалю-конкурсу «Студентська осінь писанкова». У мистецькому заході беруть участь всі вищі учбові заклади міста над Прутом. Акція щорічна, і охоплює щоразу все більше талановитих виконавців. Цьогоріч концерт присвячений Дню студента.

Аліна Кіф’як студентка педагогічного коледжу. Зізнається, що завжди бере участь у таких конкурсах. завідувачка сектору молодіжної політики міського відділу культури Інна Чернявська зазначила, що коломийські студенти надзвичайно талановиті.

«Відбірковий тур був півтора тижня назад. Учасники до останнього дня не знали, хто які місця зайняв, тому сьогодні це для них несподіванка. Всі показали дуже високий рівень підготовки. Цей конкурс вже давно не проходив через пандемію, через війну. Але зараз ви бачимо, що студенти не зважаючи ні на що. дуже швидко розвиваються».

Аліна Кіф’як таки отримала Гран-Прі. Каже, що радіє з цього, однак із трепетом згадує про благодійні коцерти, де з іншими студентами збирала кошти для наших захисників.

Всі учасники гала-концерту отримали нагороди. Далі готуватимуться до обласного огляду.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua