Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї знову виникла проблема із вивезенням сміття. Відео

Новини

Після проведення конкурсу на вивезення твердих побутових відходів у Коломиї визначено трьох переможців. Серед них вже відома фірма “АВЕ”, комунальне підприємство “Полігон Екологія” та ще один приватний підприємець. Однак фірми поки до роботи не приступили, а сміття в місті накопичилося чимало.

Вже багато років у місті над Прутом час від часу виникають проблеми із вивезенням сміття. Останні 5 років такі послуги надавала одна сміттєзбиральна фірма. Та цьогоріч провели конкурс, на якому місто поділили на 5 лотів і визначили там переможців, зазначив заступник коломийського міського голови Володимир Григорук.

Після оголошення результатів комунальне господарство та підприємець одразу ж уклали угоди з міською радою, а найбільший сміттєвивізник поки пропонує свої умови міській владі.

Тож дві фірми поки сміття вивозять, а Івано-Франківське підприємство лише забирає свої контейнери. У нього є час до 9 липня. Якщо угода не буде укладена, то на ринок вивезення сміття може увійти київська фірма, яка у трьох лотах була другою. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
rai.ua