Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відкрили вже 4 шелтер для внутрішньо переміщених людей

Новини

Цього разу шелтер запрацював на вулиці Гнатюка. В будівлі можуть розмістити від 50 до 60 внутрішньо переміщених людей. Масштабний проект створення прихистку для десятків сімей, які залишились без домівки, став реальністю завдяки соціальній ініціативі “Вулик Змістів”, яку координує громадська організація “Трикутник” разом із Коломийською міською радою.

Від початку повномасштабного вторгнення Коломия прийняла майже 10 тисяч внутрішніх переселенців. Це тільки ті, хто стоїть на обліку, насправді ж цифра значно вища, кажуть чиновники, Тож у Коломиї відкрили четвертий шелтер.

Окрім 18-ти житлових кімнат, там є 2 кухні, 4 ванних кімнати, 2 пральні, дитячі кімнати та тренінгова. Від початку будівництва кошторис виріс практично в три рази. Коломийська міська рада зробила підведення комунікацій на суму в понад 2 мільйони гривень.

Заступниця голови Івано-Франківської ОДА Людмила Сірко певна, що люди тут почуватимуться, як у  вдома. Та роботи на цьому об’єкті ще не завершені. Треба ще облаштувати територію. Тому організатори запрошують доброчинців і надалі до співпраці.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua