Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відкрили фронт-офіс управління соціальної політики. Відео

Новини

В Коломиї на площі Привокзальній 2, поблизу місцевого ЦНАПу, відкрили фронт-офіс управління соціальної політики міської ради. Тепер тут працюють фахівці із відділів по роботі із громадськістю та у справах ветеранів і осіб з інвалідністю.

В установі люди отримуватимуть якісні послуги і їм не потрібно буде звертатися до центрального офісу. Все це, як стверджують у міській раді, для підвищення комфорту та якості надання послуг населенню.

До переліку швидких послуг увійшли і акти обстеження побутових умов. А це дуже актуально під час виготовлення клієнтами субсидій. Загалом тут можна отримати 26 послуг для населення. Ще одна перевага фронт-офісу – поруч знаходиться міський центр надання адміністративних послуг.

фронт-офіс

На сьогоднішій день саме у таких офісах та центрах люди отримають чимало послуг. Саме у ЦНАПі фахівці різноманітних відділів та управлінь ведуть прийоми для коломиян.

Тож місцева влада хоче, щоб ЦНАП став центром надання якісних послуг для населення. А відкриття поруч фронт-офісу управління соціальної політики прискорює цей процес.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua