Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбувся Західноукраїнський регіональний турнір з футболу серед дітей. Відео

Новини

У Коломиї відбувся Західноукраїнський регіональний турнір з футболу серед дітей 2008-2009 років народження. До міста над Прутом завітали спортсмени зі Львівщини, Хмельниччини та Буковини.

Загалом за перемогу боролися 8 команд. Спочатку відбулися ігри у групах. Команди виборювали першість, аби потрапити до фіналу. Найбільше представництво мала Львівщина. На турнір приїхало одразу три команди із цієї області. По дві представляли Коломию та Буковину. Саме буковинці і стали найбільшим відкриттям цього турніру.

Фінальна стадія турніру відбувалася на стадіоні “Юність”. Кращим гравцем визнали коломиянина Максима Гродзінського. А міський голова Богдан Стнаіславський певен, що саме такі турніри стають стартом у футбольному житті хлопчаків.

Тож у фіналі зійшлися команди старших коломиян та чернівецький “Арсенал”. Гра була напруженою, а перемогу вибороли гості із Буковини. Вони і заволоділи Кубком.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua