Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбувся турнір пам’яті знаного волейболіста. Відео

Новини

У спортивній залі Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника відбувся турнір пам’яті знаного на Прикарпатті волейболіста, тренера та судді Михайла Наумчука. Його не стало три роки тому. Організували турнір Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “Колос” та ветерани волейболу міста і району. В гості завітали команди із Отинії та Видинова.

Михайло Наумчук передчасно пішов із життя. Розпочинав свою волейбольну кар’єру у Чернівцях, грав навіть за військову збірну України. А потім все життя присвятив розвитку цього виду спорту на Коломийщині, згадує його багаторічний товариш Богдан Клапчук.

Багатолітній партнер по волейбольному майданчику Роман Дячук зазначає, що наразі волейбольній федерації стало працювати значно важче. Бо такі люди, як Михайло Наумчук виконували значний об’єм роботи у цій організації.

Знав Михайла Наумчука багато років і заступник голови Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” Михайло Вінтоняк. Він зізнається, що коли на майданчик виходив пан Михайло ігри проходили якісно та коректно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua