Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбувся майстер-клас із емоційного інтелекту. Відео

Новини

В арт-галереї «Зодіак», у Коломиї, відбувся майстер-клас з емоційного інтелекту від практичного психолога Марини Тимофійчук. Під час проведення заходу його учасники дізнавались як розвивати свій емоційний інтелект, адже він впливає на здоров’я людини, емоційний стан та навіть на фінансове благополуччя.

Емоційний інтелект – це здатність розуміти, усвідомлювати і керувати власними емоціями, своєю мотивацією, думками і поведінкою. Розвиваючи свій емоційний інтелект, ми стаємо уважніші до себе, своїх відчуттів, бажань і потреб, водночас, це дозволяє нам краще розуміти інших людей, відчувати їхні потреби, мотиви, поведінку, каже психологиня Марина Тимофійчук.

Олена Стороженко тимчасова переселенка. Каже, що завжди охоче відвідувала такі психологічні заняття у себе вдома. Адже живучи у такий непростий час, потрібно вчитись розуміти свої емоції і емоції оточуючих.

«Допомагають мої внутрішні ресурси. А зовнішні ресурси – це природа, спілкування з людьми. Я досить активна людина. Ще допомагає справлятися моя тваринка – котик, який приїхав зі мною сюди у Коломию».

Під час майстер-класу було використано психологічні ігри та вправи. Наступний такий захід відбудеться вже у лютому.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua