Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї відбувся благодійний ярмарок і концерт. Відео

Новини

У міському палаці культури «Народний дім» провели благодійний ярмарок та концерт. Їх організувало міське управління культури та центру позашкільної освіти. Збирали кошти для потреб Збройних сил України. 

«Героями не народжуються, героями стають». Під таким гаслом пройшла благодійна акція у Коломийському Народному домі. Щоб зібрати кошти для захисників у фойє організували ярмарок.

«Зараз такий час потрібно підтримувати наших захисників, цей захід наближує нас до перемоги», – каже відвідувачка ярмарку, Надія.

Керівниця гуртка центру позашкільної освіти Ніна Василинчук зазначила, що це не перший ярмарок у якому вона та її вихованці беруть участь.

«Ми прийшли з роботами, які робимо своїми руками. Це і дітей роботи і мої роботи. Ми підготували спеціально для цієї ярмарки, щоб трохи зробити вклад для наших захисників. Старалися, от бачите результат», – наголошує керівниця гуртка Коломийського ЦПО, Ніна Василинчук.

У концертній залі Народного дому відбувся великий концерт. Тут свою майстерність демонстрували кращі артисти та колективи Коломиї.

Керівник центру позашкільної освіти певен, що це не останній такий благодійний захід. До всіх присутніх на заході звернулася дружина загиблого Героя Ірина Бордун.

«Ті наші герої, які кожного дня захищають нас на сході, півночі й на півдні. Своїми ногами міцно стоять на землі, своїми мужніми плечима тримають небо над нами, щоб ми будучи тут могли з вами жити повноцінним життям. Для того, щоб ми могли виховувати дітей. Для того, щоб наші діти після нашої перемоги, яка вже така довгоочікувана, якої ми так всі чекаємо, могли будувати нашу державу», – зазначає дружина загиблого Любомира Бордуна, Ірина Бордун.

Під час ярмарку та концерту вдалося зібрати 8 тисяч гривень. Всі кошти передадуть нашим захисникам. 

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua