Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї ВФСТ “КОЛОС” провело ветеранський Кубок з волейболу. Відео

Новини

Насиченими на спортивні події виявилися перші вихідні липня у Коломиї. Там відбулась низка турнірів із футболу, волейболу, шахів та мотокросу. Всеукраїнське спортивне товариство “Колос” провело Кубок з волейболу серед ветеранів у віковій категорії 40+. Турнір був благодійним.

За час війни в Україні значно зменшилася кількість змагань. Тому спортсменам доволі важливо зустрічатися на таких благодійних турнірах вважає голова Федерації волейболу Івано-Франківської області Олександр Попович.

Самобутньо виглядала на турнірі команда із Видинова. Вона активно боролася за медалі. Однак їй трішки не вистачило наснаги, вважає президент волейбольного клубу.

До фіналу потрапили команди із Коломиї та Снятина. І хоча впершу партію виграли господарі майданчика, перемогу у важкому п’ятисетовому матчі здобули снятинські ветерани. Їхній керівник Михайло Чиборак певен, що такі турніри надалі повинні стати традиційними.

Заступник голови Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” Михайло Вінтоняк, зазначив, що саме так спортсмени-ветерани допомагають нашим воїнам, і такими турнірами наближають нашу перемогу.

Так що трійка призерів турніру виглядає так: чемпіони – ветерани Снятина, срібні призери – коломияни, а замкнули трійку призерів заболотівські ветерани волейболу, а кошти з благодійного турніру плануюють перерахувати для ЗСУ. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua