Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї в пам’ять про подвиг «кіборгів» відбулась зустріч із захисником Михайлом Вовком

screenshot 11 6 - У Коломиї в пам’ять про подвиг «кіборгів» відбулась зустріч із захисником Михайлом Вовком - rai.ua Новини

В Україні відзначили День вшанування захисників Донецького аеропорту. Саме в цей день в Коломийській арт-галереї «Зодіак» при Палаці культури та мистецтв “Народний дім” відбулася зустріч з сержантом 77-го окремого батальйону територіальної оборони, коломиянином Михайлом Вовком. Після спілкування з військовим всі присутні мали змогу подивитися фільм українського режисера Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги».

Кіборги – саме так прозвали цих мужніх воїнів сепаратисти та росіяни, які розпочали війну в нашій країні майже 10 років тому. Ніхто тоді не розумів, які сили та надможливості допомагають нашим воїнам тримати позиції в настільки складних умовах. «Кіборги витримали, не витримав бетон» – саме ця фраза стала уособленням сили та мужності українських воїнів.

Михайло Вовк вже на другий день повномасштабного вторгнення добровільно доєднався до лав ТРО. Він пройшов пекло боїв на Донецькому, Харківському напрямках, а зараз боронить нас на Запорізькому. Військовий розповів про свій досвід, про особливості несення військової служби, про нинішній психологічний стан.

Захисник пишається, що йому довелося служити із тими хлопцям, які отримали назву “Кіборги”.

Кожен охочий мав можливість скласти військовому свої запитання або щиро подякувати за все, що українські воїни зараз роблять для нас з вами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua