Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї розпочався Чемпіонат України з важкої атлетики серед дітей. Відео

Новини

Коломия на тиждень стане столицею важкої атлетики України. У місті пройдуть одразу два великих турніри. Діти вже стартували: у чемпіонаті до 13 років, а у середу розпочнеться Кубок України серед дорослих.

На змагання приїхали 24 команди. За результатами буде сформовано збірну для участі у європейських та світових чемпіонатах.

До Коломиї завітало практично триста спортсменів. Адже тут проходять чемпіонати України з важкої атлетики  серед дітей і дорослих.  Головний суддя змагань, заслужений тренер України Микола Чабан каже, що це найбільший такий турнір у Західній Україні. А ще з його слів – це старт для багатьох юних спортсменів.

Виконувач обов’язків державного тренера з важкої атлетики Міністерства спорту України Віктор Слободянюк певен, що серед цієї молоді є майбутні олімпійські чемпіони.

Дитячий чемпіонат України триватиме до вівторка. А у середу на поміст вийдуть дорослі важкоатлети і виборюватимуть Кубок України.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua