Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї провели зустріч із батьками та сім’ями загиблих воїнів

Новини

В Коломиї активно працює Центр підтримки захисників України. Мета – надання консультативної допомоги захисникам України, сім’ям загиблих, безвісти зниклих чи полонених з питань лікування, реабілітації, соціального захисту, адаптації, сприяння в отриманні документів, необхідних для надання відповідного статусу, в отриманні пільг та соціальних гарантій. На сьогоднішній день у міській територіальній громаді є 44 загиблі – уродженці або мешканці громади. Саме з їхніми родинами і працюють консультанти центру.

Чимало нововведень у законодавстві стосується саме соціального захисту сімей учасників війни та загиблих чи поранених. Багато зроблено і на місцевому рівні. Представниця Пенсійного фонду зазначила, що збільшилися виплати за Державні нагороди.

Родичі загиблих захисників вважають, що саме в Центрі їм надають кваліфіковані консультації. Тому вони часто звертаються до фахівців за порадами.

У напередодні відбулася сесія міської ради. Там саме і розглядали питання щодо збільшення соціальної допомоги для сімей загиблих мешканців громади.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua