Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї розпочали реконструкцію вулиці Шкрумеляка. Відео

Новини

У Коломиї починають реконструювати вулиці. Розпочали із вулиці Шкрумеляка. Вартість робіт обійдеться у понад сім з половиною мільйонів гривень. Кошти виділили із Фонду соцекономрозвитку. А ще у міській раді очікують на рішення Кабміну про виділення  ще шести мільйонів гривень.

Міський голова зауважив, що під час тендеру вдалося зекономити майже три мільйони гривень. Ці кошти пішли на ремонт вулиці Винниченка. А ще очільник міста над Прутом впевнений, що роботи будуть виконані якісно і у відведений період, бо тендер виграло підприємство, яке себе зарекомендувало в місті із доброї сторони. А ще надвірнянська фірма запропонувала найвигідніші умови виконання робіт.

Протяжність дороги 720 метрів. Однак, як каже начальник управління комунального господарства міста Андрій Радовець, тут ремонтуватимуть не лише покриття автошляху.

Тож на виконання робіт фірма має понад місяць. А на черзі вже вулиці Винниченка, Чайковського, Ольги Кобилянської та Староміська. Наступного року планують братися за ремонт вулиці Довбуша.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua