Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї здорожчає проїзд в міських автобусах. Відео

Новини

Коломия донедавна мала найдешевший проїзд у міському громадському транспорті. Поїздка в автобусі чи маршрутці вулицями міста становила 5 гривень та 3 гривні для учнів. Тому міський голова Богдан Станіславський ініціював діалог між мешканцями громади та перевізниками щодо цін на проїзд у громадському транспорті. У Народному домі міста над Прутом очільник запросив мешканців громади на громадські слухання. 

У міській раді кажуть, що вже кілька років підприємці, які обслуговують маршрути, сподіваються на підняття ціни за проїзд. Заступник міського голови Роман Остяк певен, що так і має бути, однак і від перевізиків та водіїв чекатимуть на якісне обслуговування. 

 Востаннє тариф на пасажирські перевезення у Коломиї змінювали наприкінці 2019 року. Тоді ціна на проїзд впала з 6 до 5 гривень. Очільники міста над Прутом певні, що після зустрічі вдасться налагодити конструктивний діалог та домовитися про задоволення потреб обох сторін. Попередньо планується, що тариф за разовий проїзд у громадському транспорті буде у розмірі 8,00 грн, а для учнів – 4,00 грн. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
3
rai.ua