Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї нічний клуб порушував карантин. Фото

Новини

Попри карантинні обмеження у Коломиї нічний клуб працював з порушенням вимог.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Щодо карантинних обмежень, то слідчими розпочато одне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам, а саме: у Коломиї о 00:10 працював розважальний заклад, у якому знаходилися більше півсотні відвідувачів.

Крім того, складено 8 адміністративних протоколів за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей без засобів індивідуального захисту, яке тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

“Правоохоронці звертаються до громадськості, щоб сприяти у розкритті злочинів та не допускати їх скоєння, а також дотримуватися карантинних обмежень. Наша мета – безпека кожного громадянина. Для цього поліцейські Івано-Франківщини реагують на всі правопорушення і виклики”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, правоохоронці Івано-Франківська розпочали два кримінальні провадження щодо посадової особи розважального закладу, який порушив карантинні обмеження і всупереч закону працював, а також за фактом нанесення тілесних ушкоджень поліцейському відвідувачем цього ж закладу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua