Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Канаді заарештували одного з братів, які влаштували масову різанину. Відео

Новини

Чотириденна операція з упіймання 30-річного Майлза Сандерсона закінчилася неподалік від міста Ростерн у провінції Саскачеван. Це приблизно за 100 кілометрів від району, де в неділю стався один із найкривавіших актів насильства в історії країни. Унаслідок нападів із ножами брати вбили 10 людей. 18 дістали поранення.

Поліція повідомляє, що перед арештом втікача переслідували на шосе. До цього підозрюваний викрав автомобіль.

Майлза змусили з’їхати з дороги. Потім він здався, і його вивезли в машині швидкої допомоги живим. Невдовзі він помер він невідомих травм. На думку поліції, він міг завдати їх собі сам.

Водночас не уточнюють, чи міг підозрюваний бути під дією наркотику або іншої речовини, яка його вбила. Причину смерті визначить експертиза.

Старшого брата й спільника Майлза, 31-річного Демієна Сандерсона, було знайдено вбитим у понеділок. Його тіло лежало серед густої трави в районі проживання індіанської громади крі, де й сталася більшість нападів. Тепер поліція розслідує, чи міг молодший брат убити старшого й під час боротьби дістати травми.

За даними поліції, на деяких людей брати напали цілеспрямовано, а інші стали випадковими жертвами. Мотиви, як і раніше, невідомі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua