Онлайн TV FM радіо FM пауза

У міського голови Калуша з’явився четвертий заступник. Відео

Новини

У міського голови Калуша з’явився четвертий заступник з питань діяльності виконавчих органів Калуської міської ради.

Відповідне рішення ухвалили депутати Калуської міської ради у ході чергової сесії. Відповідно до посадових обов’язків новий заступник куруватиме медичну галузь.

У структурі виконавчих органів Калуської міської ради є посада першого заступника міського голови та три посади заступників. Проте, ставши міським головою, Андрій Найда зазначив, що четвертого заступника міського голови з питань медицини не потрібно, оскільки всі медичні заклади є комунальними некомерційними підприємствами і мають своїх очільників, а поточні питання може вирішувати заступник з гуманітарних питань.

Тож на першій сесії затвердили Мирослава Тихого на посаду першого заступника, на посади двох профільних заступників – Богдана Білецького та Надію Гуш. Тепер у зв’язку з тим, що до Калуської громади передали заклади охорони здоров’я у селах, районну лікарню, міський голова змінив свою позицію

Депутати підтримали прозицію Андрія Найди і призначили на посаду профільного заступника з питань медицини медичну директорку Калуської ЦРЛ Наталію Кінаш.

Іншим рішенням Наталію Кінаш ввели у склад виконавчого комітету Калуської міської ради.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua