Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуській територіальній громаді відбулася зустріч із родинами загиблих захисників

Новини

23 січня у Калуші відбулася зустріч із родинами загиблих Захисників і Захисниць. Їм вручили нагрудні знаки та дипломи Почесного громадянина Калуської міської територіальної громади.

Під час підготовки до зустрічі були зібрані і проаналізовані основні питання, з якими найчастіше звертаються до влади, управлінь, структурних підрозділів родини Героїв, а головною метою цього заходу було поінформувати мешканців про пільги, виплати, соціальні гарантії, додаткові можливості у громаді.
Обговорювалися основні проблеми, з якими стикаються сім’ї загиблих захисників, і шляхи їхнього вирішення, зокрема щодо соціальної підтримки, що надається Калуським районним ТЦК та СП, соціальні гарантії, що виділяються через управління соціального захисту населення.

Йшлося також про видачу посвідчень членам сімей загиблих, соціально-психологічну підтримку військовослужбовців, медичні послуги для них, надання необхідної правничої допомоги, пільг у закладах освіти для їх дітей, а також заходи щодо вшанування пам’яті загиблих Героїв, благоустрій території кладовища, організацію поховання, встановлення надгробків загиблим (померлим) Захисникам і Захисницям.

Під час заходу фахівець управління соціального захисту, ветеран АТО/ООС та російсько-української війни Ілля Тітко презентував діяльність «Ветеранського простору» у громаді, де можна отримати комплексні консультації і супровід із найбільш актуальних питань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua