Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відзначили юних спортсменів. Відео

Новини

У Калуській міській раді відзначили юних спортсменів, які впродовж минулого тижня прославляли місто, Прикарпаття й Україну на різного роду чемпіонатах України та Європи.

Загалом калуські спортсмени поповнили скарбнички 12-ма нагородами. Серед них і «золото» Європи зі змішаних бойових мистецтв.

Калуська міська територіальна громада багата спортивними талантами, які демонструють високі досягнення на міжнародних та всеукраїнських змаганнях у різних видах спорту: важкій атлетиці, вільній боротьбі, плаванні, карате, змішаних бойових мистецтвах.

Загалом калуські спортсмени поповнили свої скарбнички 12 нагородами. Серед них –«золото» Чемпіонату України з вільної боротьби, яке завоювала майстриня спорту України Аліна Філіпович у ваговій категорії до 57 кг.

Чемпіонкою України з карате стала Настя Найда. До своєї перемоги дівчина впевнено йшла 7 років. Батько чемпіонки, Калуський міський голова Андрій Найда гордиться досягненнями доньки.

Двоє вихованців тренера Ігоря Стечака брали участь у чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років та один – у Кубку України пам’яті Олімпійського чемпіона Ігоря Рибака

Дворазовою призеркою Чемпіонату України з плавання, який проходив у Харкові, стала вихованка Катерини Долаврук, її донька Яна. Калушанин Назарій Бедрій отримав упевнену перемогу на Чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв. Україна вперше приймала континентальну першість такого класу й одразу отримала чемпіона. Голова Калуської ТГ Андрій Найда зазначає, що міська влада активно підтримує і надалі розвиватиме спорт у місті.

Андрій Найда та його заступниця Надія Гуш побажали юним спортсменам подальших перемог, високих спортивних злетів та реалізації своїх мрій. Також представники влади висловили слова вдячності їхнім наставникам за багаторічну роботу з виховання молоді, яка гідно представляє на всеукраїнських і міжнародних змаганнях не лише місто Калуш, а й Прикарпаття загалом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua