Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуській громаді стартував другий етап «Шкільних ліг»

Новини

Офіційно стартував другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – «Разом переможемо!». До участі долучилися 111 закладів освіти з Калуського району. Загалом зареєстровано 390 шкільних команд, які змагатимуться за першість у 5-ти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалу, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

Про це йдеться на ФБ-сторінці Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

У Калуській громаді другий етап «Шкільних ліг» стартував у дитячо-юнацькій спортивній школі «Будівельник». Тут зустрілися команди футзалістів: Калуський ліцей №10, Боднарівський ліцей, Копанківська та Вістівська гімназії. Змагання з футзалу проходитимуть протягом тижня серед 20 команд.

З нагоди урочистого відкриття спортивного заходу від імені голови Калуської районної державної адміністрації – районної військової адміністрації привітав учасників перший заступник голови Калуської державної районної адміністрації Іван Шикеринець. Відвідали всеукраїнський проєкт майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи з вільної боротьби Мар’яна Кв’ятковська, представники закладів освіти і тренери.

«Повномасштабне вторгнення не повинне ставити на паузу життя наших дітей. Всебічний розвиток молоді, фізичне виховання, регулярні тренування спортивних навичок, формування особистостей – це те, що необхідне нашим дітям. В цьому і полягає ініціатива «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», в якій беруть участь півмільйона дітей – єднання і згуртованість через спорт», – йдеться на сторінці Обласної державної адміністрації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua