Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші виникла критична ситуація з виплатою фінансової допомоги ветеранам війни. Відео

Новини

У Калуші виникла критична ситуація з виплатою разової фінансової допомоги ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань. З необхідних майже 11 млн гривень з держбюджету надійшла лише десята частина. Щоб врегулювати питання, депутати міської ради звернутися до вищого керівництва держави.

 У квітні Кабмін ухвалив постанову «Про деякі питання виплати разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», якою затвердив Порядок використання коштів державного бюджету, передбачених для виплати щорічної разової грошової допомоги цим категоріям населення.

За словами першої заступниці начальниці Управління соціального захисту населення Калуської міської ради Світлани Прубняк, управління соціального захисту не в змозі виплатити ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань ці грошові допомоги.

Крім того, депутати затвердили Програму для забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Калуської міської ради рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на 2021-2023 роки.

Також на сесії обговорили проблемні питання комунальної сфери та ухвалили низку земельних рішень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua