Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші впроваджують муніципальні картки. Відео

Новини

Для зручності мешканців міста у Калуші впроваджують муніципальні картки. На першому етапі впровадження картки, вона буде працювати як електронний квиток в муніципальному транспорті для оплати проїзду. А у майбутньому матиме декілька додатків: транспортний, медичний, освітній, торговельний. Громадяни пільгових категорій будуть забезпечені соціальною карткою безоплатно.

Муніципальна картка калушанина – це платіжний інструмент. Її ціль – поліпшення  якості електронних послуг, заощадження  часу, впорядкування механізмів і контроль за наданням послуг мешканцям Калуша.

Багатофункціональні електронні картки дадуть можливість спростити та конкретизувати ті муніципальні послуги, які надає мешканцям місто. Оскільки розширення функціоналу потребує додаткових коштів, то депутати Калуської міської ради та міський голова визначатимуть конкретні можливості карток.

Уже оголошено про  закупку 10 000 карток. До 25 березня ці картки повинні бути доставлені у Калуш і видаватимуться через центр надання адміністративних послуг.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua