Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбувся звіт нардепа Едуарда Прощука. Відео

Новини

У  ПК «Мінерал» м. Калуша відбувся звіт депутата Верховної Ради України від 85-го округу, члена екологічного комітету Едуарда Прощука. Мова йшла про пророблену роботу за 2020-2021 роки. Загалом за цей час на округ із Держбюджету вдалося залучити 790 млн гривень, які були витрачені на реконструкцію та будівництво доріг та мостів, медичне обладнання для лікарень, спеціальне обладнання для освітніх закладів, реконструкцію та будівництво дитячих та спортивних майданчиків, розвиток інфраструктури.

780 млн гривень на 85-ий округ залучив Едуард Прощук за два роки депутатської діяльності, з них 310 млн – у 2020 році, 480 млн – у 2021 – звітує нардеп. За ці кошти було капітально відремонтовано 14 км дороги міжнародного значення М-12 через Рогатинщину в бік Тернополя, дорогу Новиця – Середній Угринів, до рідного села Степана Бандери Старого Угринова, малу об’їзну в Рогатині, також вдалося отримати фінансування на ремонт Окружної у Калуші.

Також вдалося на рівні уряду привернути увагу до ситуації в Калуському гірничопромисловому районі.

За сприяння Едуарда Прощука закуповувалося медичне обладнання для лікарень, спеціальне обладнання для освітніх закладів, будувалися дитячі та спортивні майданчики.

Щодо роботи у парламенті, Едуард Прощук подав у співавторстві 98 законопроєктів, 132 правки до законопроєктів було враховано, 18 ініціатив стали чинними законами. Серед основних нардеп називає закони про національну інвентаризацію лісів, про посилення захисту лісів та інших екосистем від пожеж, про оцінку впливу на довкілля. Не менш амбітні плани і на 2022 рік.

За словами Едуарда Прощука, є плани і щодо реконструкції центральної площі Калуша. Долучатиметься нардеп і до вирішення багатьох інших питань, які турбують виборців.

“Є очікування, що в програму «Велика реставрація» в 2022 році буде відібраний проект «Реконструкція і відбудова Калуської ратуші». Це важливий проект, який очікують наші громадяни. Буду працювати над тим, щоб наша ДЮСШ «Сокіл» попала в програму реконструкції спортивних шкіл, і ми привели у відповідність, і наші діти займалися в чудових умовах. Є очікування, що в загальноукраїнську програму «Питна вода» теж будуть відібрані ряд проектів округу і Калуша, зокрема”, – відзначив Прощук.

Про роботу за 2021 рік також прозвітували депутати обласної ради Марія Савка та Назарій Кизимишин, секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук. Відповів Едуард Прощук і на численні запитання виборців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua