Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відбувся перший етап ІХ Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів. Відео

Новини

У Калуші відбувся перший етап ІХ Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів районної, міських, селищних, сільських рад територіальних громад Калуського району.

Поборотися за спортивну першість району зголосилися 5 збірних команд.

Головним завданням Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів районної, міської, селищних, сільських рад територіальних громад Калуського району є залучення депутатів рад усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, а також це приклад здорового способу життя, який сприятиме до занять молодого покоління фізичною культурою і спортом, розвитку найбільш популярних видів спорту, а також популяризації здорового способу життя.

Організатором проведення спартакіади виступила Калуська районна рада за ініціативи обласної ради, співорганізатором – міська рада. Однак цьогоріч все відбувалося в дещо оновленому форматі.

За підсумками загальнокомандного заліку перемогла об’єднана команда територіальних громад Калущини, набравши 364 очки.

Тож, рожнятівці – другі, на третьому місці – команда Вигодської ТГ із 344 очками. Команда ТГ Долинщини стала четвертою, набравши 338 очок, а команда депутатів Калуської районної ради з 295 очками – на п’ятому місці. Далі буде сформована збірна команда району для участі у другому (обласному) етапі Всеукраїнської спартакіади, який традиційно проходить у місті Івано-Франківську. 

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua