Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші тривають ремонти доріг та тротуарів: що уже зроблено. Відео

screenshot 6 9 - У Калуші тривають ремонти доріг та тротуарів: що уже зроблено. Відео - rai.ua Новини

За кошти місцевого бюджету вже завершились роботи у мікрорайоні на вулиці Біласа-Данилишина. Тут було здійснено поточний ремонт дорожнього полотна загальною площею 1100 квадратних метрів. Начальник управління житлово-комунального господарства Тарас Фіцак каже, це була одна з найпроблемніших ділянок у місті.

Додатково тут облаштували системи водовідведення та замінили бордюр. Так само, на вулицях міста Калуша до ремонту асфальтобетонного покриття доріг приступив рециклер асфальту. Його вже встигли випробувати. Зокрема, здійснили асфальтування перекопу, що на бульварі Незалежності. Таких проблемних ділянок, зазначає директор Калушавтодор Роман Скибіцький, у місті чимало. Однак з допомогою нової техніки все вдасться швидко залатати.

Наводять лад у Калуші і з тротуарами. Активно працюють над облаштуванням одного з них у мікрорайоні Підгірки. На цій ділянці, каже начальник управління житлово-комунального господарства, тротуару не було зовсім. У планах – додатково розширити тут дорогу. Цьогоріч, наголошує голова Калуської громади Андрій Найда, мають і відремонтувати тротуари у центральній частині міста.

Загалом, на брукування тротуарів з міського бюджету Калуської громади виділено понад 20 мільйонів гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua