Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші створили нове комунальне підприємство “Спортарена”: деякі депутати виступили проти. Відео

Новини

У Калуші створили нове комунальне підприємство «Спортарена». Відповідне рішення було ухвалене у ході позачергової сесії Калуської міської ради.

На її спорудження влада планує залучити кошти з державного бюджету. КП «Спортарена» створили з метою розвитку та популяризації спорту на території Калуської міської територіальної громади. Це перший крок до того, щоб у Калуші була побудована сучасна спортивна арена, яка дасть можливість проводити у місті змагання всеукраїнського і міжнародного рівня. Земельну ділянку для будівництва спортарени виділять у районі муніципального ринку.

Проте окремі депутати висловилися проти створення нової комунальної установи, адже це додаткове навантаження на міський бюджет.

Земельна ділянка була частково під муніципальним ринком, відведена для зупинки. Зараз ця земельна ділянка буде вилучена і, відповідно, розділена на два КП – “Автостанція” і “Спортивна арена“, – відзначив Мирослав Тихий, перший заступник Калуського міського голови.

У результаті обговорення 25 депутатів підтримали проєкт рішення, в якому, окрім створення комунального підприємства «Спортарена», йшлося і про затвердження його Статуту та утворення статутного капіталу у розмірі 10 тисяч гривень. Відповідно до ухваленого рішення буде також проведена державна реєстрація новоствореного КП та Статуту згідно з чинним законодавством України.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua