Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вперше за 40 років: у Калуші ремонтують Окружну дорогу. Відео

Новини

У Калуші ремонтують Окружну дорогу, яка є частиною автотраси Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш. Минулоріч цю ділянку дороги передали з комунальної власності у державну.

У березні тендерний комітет Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області оголосив тендер на виконання даних робіт. Сума пропозиції склала 195 млн гривень. Переможець тендеру обраний і приступив до роботи.

Окружна дорога Калуша довго перебувала в комунальній власності міста. У травні 2020 року її передали  на баланс Служби автомобільних доріг області. Калуську окружну не ремонтували ще з 80-х років, зазначає міський голова Андрій Найда, радіє, що справа зрушила з мертвої точки.

Уже в березні тендерний комітет Служби автомобільних доріг області оголосив тендер на виконання даних робіт. Сума тендерної пропозиції склала 195 млн гривень. У жовтні переможець тендеру розпочала роботи. Ремонт Окружної передбачає: влаштування водовідвідних труб; підсилення дорожньої основи; влаштування двох шарів асфальтобетонних сумішей та впорядкування узбіч і нанесення розмітки.

Слід зазначити, що на баланс Служби автомобільних доріг в області передали ще три вулиці Калуша –  Глібова, Мостиську та Литвина, які стали частиною автомобільної дороги Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш. Туж теж проведено ремонтні роботи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua