Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші планують збудувати нову автостанцію. Відео

Новини

У Калуші планують збудувати нову автостанцію. Попередньо її хочуть розмістити в районі муніципального ринку. Щодо автостанції на вулиці Пушкіна, яка по суті не є автостанцією і на роботу якої постійно скаржаться мешканці прилеглих будинків, то її звідти планують забрати.

Питання будівництва нової автостанції у Калуші піднімалося вже не раз. Проте жодних зрушень в цьому плані так і не відбулося. Частина автобусів і надалі відправляється з вулиці Пушкіна. Це для громадян зручно, але в даному місці нема ніякої відповідної інфраструктури. Тож у міській раді таки вирішили збудувати нову автобусну станцію.

За словами начальника управління економічного розвитку міста Юрія Соколовського, обране місце – поруч із житловим масивом багатоквартирної забудови, а тому людям буде зручно сюди добиратися. Також у планах відновлення дороги до вул. Окружної, на ремонт якої вже виділене фінансування.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua