Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську навчали реагувати на кризові ситуації. Відео

Новини

У Івано-Франківську відбулись міжсекторальні симуляційні кризові тренування у рамках українсько-естонської програми «Стійка Україна». Учасники навчались реагувати на кризові ситуації включно з надзвичайними ситуаціями, елементами дезінформації, питаннями соціального забезпечення та розв’язанням викликів соціального та гуманітарного характеру.

Головне завдання антикризових симуляційних тренувань – сприяти налагодженню та зміцненню горизонтальних зв’язків, – розповідає Дмитро Теперік, директор естонсько-українського проєкту «Стійка Україна», а ще додає, щоб зміцнити довіру між представниками різних секторів для кращої взаємодії під час реальних кризових ситуацій.

Христина працює у державній службі надзвичайних ситуацій, каже міжсекторальні кризові тренування – це чудова прокачка своїх знань і навиків та можливість попрацювати у команді з представниками інших галузей.

Головними у плані стійкості є вміння комунікувати на різних рівнях та спільно приймати важливі рішення, а також сміливість нести відповідальність за них, – кажуть організатори проєкту, і додають: прикарпатці – це довели.

Учасниками кризових тренувань стали представники влади, громадськості, бізнесу, рятувальних служб та медіа. Подібні симуляційні навчання організатори планують провести в Львові,  Тернополі, Ужгороді,  та Луцьку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua