Онлайн TV FM радіо FM пауза

При міській дитячій лікарні функціонує відділення реабілітації та відновного лікування. Відео

Новини

Ерготерапія, лікувальні масажі та фізіопроцедури. Та це ще не весь перелік послуг, що надають у оновленому відділені реабілітації та відновного лікування при міській дитячій лікарні. Завідувачка відділу розповідає, що проходити реабілітацію тут можуть діти віком до 18 рокі з патологіями або порушенням опорно-рухового апарату.

Особливістю відділу є басейн, адже за словами медиків плавання дає неабиякі результати під час лікування та реабілітації. Проходить курс відновного лікування й 10-річний Макар Тарновський, в якого діагностували сколіотичну поставу.

Інструкторка з лікувальної фізкультури розповідає, що для кожної дитини обирають свої ефективні вправи, які допомагають або розслабити м’язи або ж навпаки зміцнити їх. Також, проводять як групові, так і індивідуальні заняття.

Кожну вправу ретельно розробляли інструктори буквально за кілька курсів комплексних заходів, зазначила директорка медзакладу Ольга Бойчук, адже таким чином відновне лікування дає хороші результати.

Створення нового відділення реабілітації та відновного лікування у дитячій лікарні Івано-Франківська була радше необхідністю, аніж вимога, – переконаний міський голова Руслан Марцінків, оскільки діток із різними ортопедичними патологіями більшає.

Відділення реабілітації та відновного лікування – нове відділення у лікарні, законтрактоване з НСЗУ за двома пакетами: реабілітація маленьких діток до трьох років та лікування дітей старшого віку: від 3-х од 18-ти років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua