Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці відкрили ДіяЦентр, який надаватиме більше ніж 300 послуг

діяцентр Новини

Це уже шостий ДіяЦентр, який відкрили на Прикарпатті. У Городенківській громаді у ньому була необхідність, адже адміністративними послугами тепер там зможуть скористатись майже 50 тисяч мешканців.

Подбали й про людей з особливими потребами, щоби вони могли з легкістю дістатись до установи. Для цього: вхід до приміщення промарковано контрастним кольором та обладнано пандусом з поручнями, а графік роботи ЦНАП надруковано шрифтом Брайля. Також обладнано інклюзивну санітарну кімнату. Про це повідомила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА, пише РАІ.

діяцентр городенка

Відкрити сучасний центр, де надаватиметься чималий спектр державних послуг, вдалось спільними зусиллями Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Головного управління статистики. Ремонт приміщення провели за кошти обласного і місцевого бюджетів. З меблями й технікою допомогли партнери: організація ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Загалом вартість проєкту – понад 3 млн грн, частину з цих коштів профінансовано з обласного бюджету.

До речі, мережа центрів надання адміністративних послуг в Івано-Франківській області на сьогодні – одна з найкращих в Україні. Це відзначили й у столиці на DigitalForum 4.0, де нам було вручено нагороду за кращу територіальну доступність.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua