Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці відбулися Всеукраїнські змагання із футзалу. Відео

Новини

Змагання відбувались серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл товариства “Колос”. Понад півтори сотні хлопчаків та дівчат виборювали першість. Вони представляли сім областей України і були розділені на дві вікові категорії.

У першій віковій категорії, а це юнаки і дівчата 13-14 років, стартувало сім команд. Були там і представники Прикарпаття. Заступник голови Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” Михайло Вінтоняк каже, що такі турніри відбуваються впродовж року практично у всіх областях України.

Городенка часто приймає змагання Всеукраїнського рівня. Тому, як каже секретар міської ради Любомир Музичка, саме в цей час треба, щоб діти мали можливість відчути себе у безпеці та позмагатися. Загалом Городенка має один із найкращих спортивних залів на Прикарпатті. Тому завжди готова приймати у себе змагання.

Змагання тривали три дні. А кращими у старшій віковій категорії стала команда з Львівщини. Футболісти Коломийського району стали срібними призерами. Серед молодших футзалістів не було рівних горденківським спортсменам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua