Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Городенці двоє дітей та двоє дорослих потрапили до лікарні через отруєння чадним газом. Відео

Новини

У Городенці двоє дітей та двоє дорослих потрапили до лікарні через отруєння чадним газом. А в обласному центрі трапилась пожежа у житловому будинку. Надзвичайники просять прикарпатців відповідальніше ставитися до опалювальних систем.

28 грудня в Івано-Франківську на вулиці Миколайчука виникла пожежа. Горіла квартира на першому поверсі багатоповерхівки.

Двох людей рятувальникам довелось визволяти через балкон шостого поверху. Ще чотирьох осіб та дитину пожежники вивели на свіже повітря. Також евакуювали 15 осіб. Локалізувати пожежу вдалось за 15 хвилин. Повністю ліквідувати – за 20.  

Внаслідок пожежі двох людей було госпіталізовано до лікарні з ознаками отруєння. Ще одна надзвичайна ситуація трапилась у Городенці 27 грудня. Там двоє дорослих та дві дитини отруїлися чадним газом. Їх ушпиталили до Городенківської ЦРЛ. Медики повідомили, що вони у стані середньої важкості. Причина отруєння та її джерело наразі встановлюються.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua