Онлайн TV FM радіо FM пауза

У гірському селі Зелена, що на Прикарпатті, мати шістьох дітей може опинитись на вулиці. Відео

Новини

У гірському селі Зелена, що на Прикарпатті, мати шістьох дітей може опинитись на вулиці. Позбавити жінку та малечу житла має намір сусід. Мовляв, придбав цю земельну ділянку і будь-яке перебування на ній вважає незаконним.

Це Уляна Кулакевич – жителька села Зелена Надвірнянського району. Вона – мати шістьох дітей віком від одного до 12-ти років. Після навчання в школі-інтернаті – проживала з чоловіком. Утім, спільне життя не склалось, тож повернулася на батьківське обійстя. А замість рідної хати, побачила лише невеличке приміщення збудоване чужими людьми. Як з’ясувалось, родичі, які тут мешкали – померли, а рідні брати продали земельну ділянку. Теперішній власник – їх сусід – вирішив знести старий будинок. Натомість спорудив інший. Уляну про цей продаж землі ніхто не попереджав.

В невелику чужу хатину збудовану на батьківському обійсті жінка з дітьми таки поселилися. Живуть не в найкращих умовах, однак – не скаржаться. Допомагають волонтери та односельчани. Всі з розумінням ставляться до ситуації і намагаються зарадити. Водночас , Уляна, попри судовий позов, ні хату, ні землю покидати не збирається.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua