Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську з незаконною рекламою боротимуться дзвінками

Новини

В Івано-Франківську власники незаконної реклами будуть відповідати за адміністративні правопорушення. Їм дзвонитимуть кожні 15 хвилин через автопрозвон.

Про появу нової послуги повідомляє Муніципальна інспекція Івано-Франківська на своїй сторінці у Facebook, повідомляє РАІ.

“Тепер всім власникам реклами, яка незаконнно розміщена на електроопорах, “невідомий номер” буде телефонувати кожних 15 хв та запрошувати до нас в гості – для складання адміністративного протоколу. Тільки після того, як буде складено матеріали адмінсправи та демонтовано незаконну рекламу, автодозвін буде вимкнено”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що тільки за минулий тиждень в Івано-Франківську було складено 8 протоколів за розклеювання/розміщення оголошень у невідведених для цього місцях.

Як повідомляло РАІ, рух ЧЕСНО дослідив витрати кандидатів на проміжних виборах по 87-му округу на рекламу в соціальних мережах. З огляду на те, що Facebook відкрив інформацію про витрати на рекламу зі сторінок політиків, співставити дані у звітах і реальні витрати цілком можливо.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua