Онлайн TV FM радіо FM пауза

У День Державного прапора в Івано-Франківську над Вічевим майданом замайорів синьо-жовтий стяг

Новини

За нього гинуть. Через нього вбивають. Під ним б’ються та перемагають. Україна відзначає День Державного прапора. У це свято в Івано-Франківську над Вічевим майданом замайорів синьо-жовтий стяг.

Символ нашої свободи та незалежності. Україна відзначає День Державного прапора. Синьо-жовтий стяг урочисто підняли і в Івано-Франківську. Долучилась до цієї важливої події і дружина полеглого захисника Артема Гуртового – Дарія разом з донечками. Вони переїхали в Івано-Франківськ з Луганщини. Тут і перепоховали свого Героя. Утім продовжують вірити, що уся Україна незабаром буде під синьо-жовтим прапором.

Анна Кузьменко кілька місяців тому переїхала в Івано-Франківськ з Кривого Рогу. Каже, що прийшла сюди, бо хоче ще більше відчувати єдність українців.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків зазначив, що за наш прапор боролись століттями і тепер ми знову стоїмо за незалежність під синьо-жовтим стягом.

Цьогоріч в Івано-Франківську більшість заходів до Дня Незалежності та Дня Прапора або волонтерські, або для вшанування пам’яті полеглих захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua