Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштинській музичній школі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Відео

screenshot 33 - У Бурштинській музичній школі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Відео - rai.ua Новини

Викладачі та вихованці Бурштинської музичної школи вирішили долучитися до збору коштів для наших військових, організувавши вечір фортепіанної музики.

Спершу усі присутні послухали невеличкий екскурс в історію виникнення та розвитку фортепіано, про видатних музикантів, що були закохані в цей інструмент. Поціновувачі фортепіанної музики, мали змогу насолодиться відомими творами у виконанні учнів музичної школи.

У своє виконання діти вкладали усі вміння, які здобули під пильним навчанням викладачів. На сцені були й парні виступи вихованців школи з їхніми батьками, які свого часу теж тут навчалися.

Як розповіла директорка музичної школи Оксана Королевич, такий концерт готували передусім як благодійний, та в процесі його підготовки учні ще й вдосконалювали свої вміння, готуючись до обласного конкурсу, який невдовзі має відбутися.

Усі мистецькі заходи, які сьогодні проводяться в громаді, як зауважила начальниця відділу культури Бурштинської міської ради Тетяна ЗЗорій, є благодійними на підтримку ЗСУ, більше того – особисто разом із волонтерами не одноразово відвідувала наших військових.

Завдяки такому благодійному мистецькому заходу вдалося зібрати близько 3 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua