Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштинській музичній школі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Відео

Новини

Викладачі та вихованці Бурштинської музичної школи вирішили долучитися до збору коштів для наших військових, організувавши вечір фортепіанної музики.

Спершу усі присутні послухали невеличкий екскурс в історію виникнення та розвитку фортепіано, про видатних музикантів, що були закохані в цей інструмент. Поціновувачі фортепіанної музики, мали змогу насолодиться відомими творами у виконанні учнів музичної школи.

У своє виконання діти вкладали усі вміння, які здобули під пильним навчанням викладачів. На сцені були й парні виступи вихованців школи з їхніми батьками, які свого часу теж тут навчалися.

Як розповіла директорка музичної школи Оксана Королевич, такий концерт готували передусім як благодійний, та в процесі його підготовки учні ще й вдосконалювали свої вміння, готуючись до обласного конкурсу, який невдовзі має відбутися.

Усі мистецькі заходи, які сьогодні проводяться в громаді, як зауважила начальниця відділу культури Бурштинської міської ради Тетяна ЗЗорій, є благодійними на підтримку ЗСУ, більше того – особисто разом із волонтерами не одноразово відвідувала наших військових.

Завдяки такому благодійному мистецькому заходу вдалося зібрати близько 3 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua