Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштинській громаді планують відновити школу веслування. Відео

Новини

У Бурштинській громаді на базі водосховища планують розвивати веслувальний вид спорту. Раніше там працювала веслувальна школа, втім з часом, через брак фінансування вона занепала, розповідає міський голова, Василь Андрієшин. Тож зараз він має на меті, спільно з обласною владою, адже саме вона є власником території, залучати кошти та відновлювати її.

Наразі діти тренуються у відділенні від обласної веслувальної школи, розповідає та тренерка Оксана Кришталевич. За її словами, діти тренуються ввесь рік, але через брак інвентарю та відсутній транспорт не завжди мають можливість відвідувати змагання.

Тому, щоб розробити концепцію розвитку веслувального виду спорту до Бурштина завітав президент федерації каное в Україні – Ігор Слівінський. За його словами, на даній місцевості є можливість проводити обласні та всеукраїнські змагання, тож він вбачає в цьому неабияку перспективу.

Також, в майбутньому планують проводити тематичні фестивалі, присвячені веслуванню і це стане черговою візитівкою міста Бурштин, кажуть посадовці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua