Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині волонтери організації «Благодійний фонд Сурма» везуть допомогу для військових

Новини

Волонтери організації «Благодійний фонд Сурма» що місті Бурштині знову їдуть на схід до наших військових. Везуть все те, що так необхідне нашим хлопцям – автомобілі, мотоцикли, дрони та різне спорядження.

Переобладнані мотоцикли рятуватимуть не одне життя. Енергетики, які повернулися з війни, запустили проєкт із переобладнання старих мотоциклів на евакуаційні моделі. Байки мають полегшити виконання бойових завдань: транспортувати поранених, доставляти боєприпаси і продукти у найскладніші ділянки фронту.

Як розповідає керівниця організації «Благодійний фонд Сурма» Надія Тарнавська усе, що сьогодні роблять, це праця багатьох згуртованих людей, бо як кажуть «один в полі не воїн».

А ще до наших титанів «летять» нові залізні пташечки – такі невеличкі та цінні дрони допоможуть бачити та нищити ворога з повітря. Їх щодня потребують наші захисники. Це надійний захист у сучасній тактиці ведення війни.

Як розповідають, це вже 96 машина, яку організація «Благодійний фонд Сурма» передає на ЗСУ. Цього разу автомобілі та мотоцикли везуть автовозами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua