Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині відкрили оновлене приймальне відділення міської лікарні. Відео

Новини

У рамках програми «Велике будівництво» у Бурштині відкрили оновлене приймальне відділення міської лікарні, а у селі Дем’янів Бурштинської територіальної громади – амбулаторію монопрактики сімейної медицини, а ще її оснастили сучасним обладнанням.

Задля покращення умов для хворих та лікарів у КНП «Бурштинська центральна міська лікарня» оновили приймальне відділення, яке забезпечуватиме невідкладну медичну допомогу жителям громади.  Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук каже, все це реалізується в рамках проєкту «Велике  будівництво».

Заклад обладнали дороговартісним новітнім обладнанням і сучасними меблями, провели ремонтні роботи у палатах, замінили системи тепло- та водопостачання, встановили оповіщення про пожежну небезпеку. Кошторисна вартість робіт склала понад 11 мільйонів гривень.

Депутат Івано-Франківської обласної ради Андірй Іваськів каже, нині оновлення відділення було дуже важливим питанням для Бурштинської громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua