Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині розгорівся скандал навколо звільнення директорки школи №3. Відео

Новини

У Бурштині відбулося позачергове засідання восьмої сесії. На ньому внесли ряд змін до бюджету територіальної громади на 2021 рік, а також проголосували за проєкт-рішення про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну, та найбільше резонансу, суперечок і обговорення викликало питання про звільнення з посади директора Бурштинської загальноосвітньої школи №3.

Проєкт порядку денного восьмої позачергової сесії Бурштинської міської ради містив 9 питань. Обговорили зміни до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік, перерахування залишку з спеціального до зального фонду та прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну.

На попередній сесії виділили 100 тисяч гривень на відновлення дорожнього покриття до кладовища в старій частині міста. На цьому засіданні депутати прийняли рішення,  додати ще 100 тисяч.

Розглянули проєкт про звільнення з посади директора Бурштинської загальноосвітньої школи №3 Тетяну Королишин, яка згідно з контрактом закінчує свої повноваження 4 лютого 2021 року.

Думки депутатів щодо звільнення директорки школи розділилися. Одні вважають, що за два місяці до закінчення контракту повинні були повідомити керівника про складання повноважень, інші говорять, що попередження не є обов’язковим.  

Голова бюджетної комісії Тетяна Сенчина внесла пропозицію про продовження контракту з директором школи на 4 роки БЕЗ проходження конкурсу. Депутати пропозицію НЕ підтримали.

Тож прийняли рішення,  винести проєкт про звільнення директорки школи №3 на розгляд голови громади. Сам Василь Андрієшин, повідомив, що має намір підписати розпорядження про звільнення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua