Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині місцеві депутати провели останню у цьому році сесію. Відео

Новини

Бурштинські депутати зібрались на 55-ту сесію міської ради. Розпочалась вона з привітань колективів художньо самодіяльності, колядок та віншування. Та після цього розпочали обговорення питань.

Волонтерка Надія Тарнавська висловила обурення з приводу звільнення з посади керівниці Управління культури міста Тетяни Зорій. Цю ситуацію останні кілька днів активно обговорюють в соцмережа. Дописувачі висувають свої версії, начебто посадовицю звільнили через поїздку на фронт. Волонтери ж зазначають схожі ситуації траплялись й раніше. Сама ж Тетяна Зорій каже, на неї упродовж тривалого часу чинився тиск з боку Василя Андрієшина.

Доброчинці та громада Бурштина прийшли підтримати звільнену Тетяну Зорій. Очільник міста запевняє, звільнення начальниці управління культури відбулось виключно на підставі поданої нею заяви. Жодного тиску, впливу чи будь-яких інших примусових чинників зі сторони керівництва не проводилось.

Така відповідь громаду не влаштувала. Відтак, керівниця благодійного фонду «Сурма» закликала депутатів висунуту недовіру голові.

Комісія з етики та законності на вимогу громадськості та депутатів провела засідання і винесла своє рішення. Заяву про призначення позачергової сесії підписало 18 депутатів. Засідання відбудеться 29 грудня, де і розглянеться питання недовіри голові Бурштинської громади.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua