Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Бурштині чоловік бив головою до підлоги чотирирічного хлопчика. Відео

Новини

У Бурштині чоловік бив головою до підлоги чотирирічного хлопчика. Мати кинулась на захист дитини і отримала викруткою в ногу.

Наразі мама з сином знаходяться у лікарні. Постраждалим взялись допомагати волонтери, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

Жінка із сином  прийшла в гості до знайомого і святкування завершились побиттям дитини. Сама мати повідомила волонтерам, що чоловік бив головою дитини до підлоги, а вона робила все, щоб зупинити нападника.

У нього був намір скинути дитину з четвертого поверху. Мама встала на захист і намагалася це все припинити. Як розповідає мама, була викрутка, яка стояла на тумбочці, він схопив ту викрутку, вдарив маму три рази в ногу”, – повідомила Валерія Кушніренко, голова БФ «Час добра та милосердя».

Чоловік припинив агресію тільки, коли приїхала поліція, яку викликала мати дитини. За даним фактом, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1, ст. 125 ККУ (“Умисні легкі тілесні ушкодження”).

Оскільки мама зовсім немає коштів, її та дитину взялась підтримувати франківська благодійна організація «Час добра та милосердя». На даний момент всі послуги лікарня надає безкоштовно. Проте, за першої ж фінансової потреби волонтери обіцяють допомогти.

Подробиці – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua