Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Богородчанській громаді трапилось дві ДТП: одна людина загинула, шестеро травмованих

Новини

Перша ДТП трапилась 15 грудня між населеними пунктами Горохолино та Старуня. Слідчо-оперативна група встановила, що 29-річна мешканка села Яблунька, керуючи автомобілем «BMW Х3», вчинила наїзд на дівчину-пішохода. Остання поза межами пішохідного переходу перебігала проїзну частину. 16-річна мешканка смт. Солотвин загинула на місці події.

Поліцейські перевірили водійку на стан сп’яніння. За кермом вона була твереза. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Про це інформує Поліція Івано-Франківської області, пише РАІ.

Наступна автопригода трапилась 16 грудня близько 17:00. Відомо, що керманич автомобіля «Рено Меган», 1991 р.н., мешканець Надвірної, рухався в напрямку смт. Богородчани. Водій не врахував дорожню обстановку та виїхав на зустрічну смугу руху, де вчинив зіткнення із зустрічним автомобілем, яким керував 32-річний мешканець Богородчанської ТГ.

В результаті ДТП обидва водії травмовані. Окрім того, пасажири автомобіля «Шкода» 1993, 2010, 2012 та 2014 р.н., також отримали травми. Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат: тверезі.

Відомості щодо дорожньо-транспортної пригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua