Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші відзначили кращих спортсменів. Відео

Новини

У Калуші відзначили кращих спортсменів, тренерів та працівників фізичної культури і спорту. Захід провели у лісовому масиві поблизу Сівки-Калуської. Тож, крім нагороджень та концертної програми, на учасників заходу чекали спортивні ігри та забави.

День фізичної культури і спорту своїм може вважати кожен з нас. Це свято покликано сприяти відродженню масового фізкультурного руху, ствердженню здорового способу життя, згуртування усіх, кого зігріває спортивний азарт.

Власне виходячи із цих головних завдань розвитку фізичної культури та спорту в місті працюють: дві ДЮСШ, фізкультурно-спортивний клуб «Нафтохімік», міський центр спорту «Спорт для всіх», громадські спортивні клуби, федерації з видів спорту і кожній організації є чим пишатися.

Кращих спортсменів нагородили грамотами і преміями міського голови. Від імені народного депутата юних спортсменів та їх тренерів, а також усіх причетних привітав депутат Калуської міськради, помічник нардепа Едуарда Прощука Дмитро Вальнюк.

Учасників Олімпійських ігор в Токіо та їхніх тренерів було нагороджено грошовими преміями від Едуарда Прощука. Серед нагороджених і Тетяна Кіт.

Після урочистостей на присутніх чекали спортивні ігри та розваги і святкова лотерея.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua