Онлайн TV FM радіо FM пауза

Туреччина закривається на повний локдаун. Відео

Новини

Туреччина закривається на повний локдаун. За даними міністерства охорони здоров’я Туреччини, за понеділок у країні виявили більш як 37 тисяч нових заражених коронавірусом. Це вже менше, ніж було в середині квітня, коли цей показник перевищував 63 тисячі на добу. Однак Туреччина, як і раніше, на першому місці серед великих країн світу за кількістю смертей від COVID-19 на душу населення й шоста за кількістю заражених.

Про це повідомив президент Тайїп Ердоган. Обмеження діятимуть із 29 квітня по 17 травня.

Про нові заходи президент оголосив після засідання Кабміну країни. Школи буде закрито, дітей переведуть на онлайн-навчання. Громадський транспорт працюватиме в дуже обмеженому режимі. Міжміські переїзди дозволять тільки з перепустками.

Виходити з дому можна буде лише за крайньої потреби — по продукти або до аптеки. Деякі групи людей, зокрема працівників харчової і виробничої промисловості та співробітників аварійних служб, буде звільнено від податків.

Нагадаємо, два тижні тому Туреччина вже ввела нічну комендантську годину з 7 вечора до 5 ранку в будні та повний локдаун у вихідні.

У країні живе 84 мільйони осіб. Загалом за весь час пандемії тут виявили більш як 4 з половиною мільйони заражених. Померло близько 40 тисяч людей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua