Онлайн TV FM радіо FM пауза

Традиційний турнір “В ніч на Андрія” у Королівці зібрав 16 команд із футзалу. Відео

Новини

Традиційний турнір із футзалу “В ніч на Андрія” відбувся вже у 18-те. Зібрались не лише прикарпатські команди. Приїхали в гості і львів’яни та хмельничани. Грали команди, які виступають не лише в обласних першостях, але й в Чемпіонаті України.

Турнір “В ніч на Андрія” цього року, як і три попередніх дещо змінив формат. Команд стало менше, та й грають вони лише до 23:00, бо далі комендантська година. Однак від цього сутички на майданчиках двох спорткомплексів Коломийської громади стали ще більш запеклими.

Чи не найдосвідченішою командою на турнірі була місцева “Фурнітура”. Минулого року саме вона здобула на турнірі звперемогу.

Якщо попередні змагання відбувалися у двох спорткомплексах, то фінальна частина пройшла у Королівці. Тут однією із несподіванок стала команда “Факел” із Троїці.

Тож не дивно, що саме троїцькі футзалісти першими пройшли до фіналу. Там вони зустрілися із командою ФСУ із Коломиї, яка переграла хмельницьке “Динамо”. Фінал був драматичним, але перемогу здобув “Факел” із Троїці, ФСУ – другі, а замкнули трійку призерів “Друзі Андрія” із Жукотина.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua