Онлайн TV FM радіо FM пауза

Завдяки данському проєкту в Україні реалізовується програма соціальної та психологічної допомоги для внутрішньо переміщених родин. Відео

Топ-новини

З турботою про дітей. Завдяки данському проєкту «HelpUkraine.Now», координаторами якого в Україні є працівники компанії «Ґудвеллі Україна», реалізовується програма соціальної та психологічної допомоги для внутрішньо переміщених родин.  

В рамках 1-го етапу програми психологічної допомоги місцеві діти, діти та батьки з східних та південних регіонів України, які наразі тимчасово проживають у селах Рогатинщини, відвідали Галицький національний природний парк. А мета другого етапу програми – інтеграція дітей у місцеві громади через сприйняття культури, традицій, налагодження комунікації з однолітками, психологічна підтримка кваліфікованих психологів.

Спільні заняття допоможуть місцевим та дітям з внутрішньо переміщених родин здружитися – розповідає практичний психолог Діана Понайда. Тож спочатку знайомство, а далі – арт-терапія.

Друга половина заходу – руханка. Адже саме через спорт діти вивільняють негативну енергію, кажуть психологи, а ще це корисно для здоровʼя.

З активною частиною програми допомогли тренери Рогатинської ДЮСШ Івано-Франківської обласної ради, на базі якої і проходив захід.

На прощання дітям організували «солодкий стіл». У «GOODVALLEY УКРАЇНА» певні – дитяча посмішка – це найкращий результат їхньої праці та діяльності проєкту «HelpUkraine.Now».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua