Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вихідними в Івано-Франківську відбулося свято «Діти-дітям». Відео

Топ-новини

Ігри, майстер-класи, навчання та зустріч з українськими зірками. Вихідними в Івано-Франківську відбулося свято «Діти-дітям», яке провели майже в 10-ти містах країни. Даний проєкт є всеукраїнською громадською ініціативою адаптації дітей переселенців, девіз якого «рівний – рівному». 

Дане свято, Всеукраїнська Громадська ініціатива за напрямом спілкування «Діти-Дітям», організувала спільно з Благодійним Фондом «Відроджені Єднанням”. Його засновниця Оксана Криницька каже –  Івано-Франківськ уже 8-ме місто, де реалізовується проєкт.

Окрім цікавих локацій та смаколиків  для дітей зібрали так званий «Зірковий десант». Адже, як констатує Василь Котляров, головна ідея свята «рівний з рівним».

Вперше до заходу долучилась і неурядова організація з гуманітарного розмінування “THE HALO TRUST”. Дана організація уже понад 30 років займається гуманітарним розмінуванням у різних країнах світу. В Україні працює з 2015-го року. Навчання ризикам, каже її представниця Лана – це основна частина протимінної діяльності. А для дітей підготували тут одразу дві пізнавальних локації.  

Охочих відвідати свято, бачимо чимало. Як дорослі так і діти кажуть – приємно вражені. Через два тижні, зазначають організатори проєкту «Діти-дітям», таке ж безкоштовне свято проведуть у Тернополі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua